Kadir Aydar'dan iddialara sert tepki: Trafik cezam bile yok!

Kadir Aydar'dan iddialara sert tepki: Trafik cezam bile yok!

CHP'li Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, adaylığının düşürülüp siyasi yasak getirileceğine dair iddialara sert tepki gösterdi. Aydar, bu iddiaların asılsız ve başarısız algı operasyonlarından ibaret olduğunu, halihazırda trafik cezası bile bulunmadığını açıkladı.

CHP'li Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, kendisi hakkında çıkan siyasi yasak iddialarına sert bir dille yanıt verdi. Seçim çalışmaları kapsamında halkla iç içe olan Aydar, bu iddiaların asılsız olduğunu ve herhangi bir adli veya trafik cezası bulunmadığını belirtti.

GÖREVDEN AYRILMAK ZORUNDA KALMIŞTI

2019 Yerel Seçimleri'nde Ceyhan Belediye Başkanı olarak seçilen ancak 11 ay sonra yaşanan siyasi bir kumpas sonucu görevden ayrılmak zorunda kalan Aydar, kendisiyle ilgili yapılan algı operasyonlarının başarısız olduğunu vurguladı.

CHP YENİDEN ADAY GÖSTERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yeniden aday gösterilen Aydar, Ceyhan halkının desteğiyle yeniden seçim yarışında olduğunu ve halkın yüzünü öne eğdirecek hiçbir davranışı olmadığını ifade etti.

Aydar, kendisine yönelik asılsız haberlerin Büyük Ceyhan İttifakı'na karşı yapılan kirli emelleri ortaya çıkardığını söyledi ve Ceyhan'ın geleceği için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN