Kaftancıoğlu: Demokrasiye sahip çıktığın için teşekkürler İstanbul

Kaftancıoğlu: Demokrasiye sahip çıktığın için teşekkürler İstanbul

Kesin olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kaftancıoğlu, "Sandığına, oylarına ve demokrasiye sahip çıktığın için teşekkürler.." dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu sonuçlarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Kaftancıoğlu, "İstanbul’da bütün ıslak imzalı tutanaklar elimize ulaştı ve gerekli itirazlar yapılıyor. Teşekkürler İstanbul; Mücadelen için, tüm baskılara, tüm karalamalara, tüm zorluklara rağmen iki seçim arasında, aradaki farka %2 daha eklediğin için, Meydanı, kendini İstanbul’ un sahibi sananlara bırakmadığın için, sandığına, oylarına ve demokrasiye sahip çıktığın için teşekkürler.." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN