Kamuda çalışmak isteyenlere müjde! DSİ en az ilkokul mezunu personel alımı yapacak: Son 3 gün…

Kamuda çalışmak isteyenlere müjde! DSİ en az ilkokul mezunu personel alımı yapacak: Son 3 gün…

Milyonlarca kişinin gözü bu haberdeydi. Kamuda çalışmak isteyen milyonlarca kişiye sevindiren haber geldi. Devlet Su İşleri, en az ilkokul mezunu personel alımı yapacak. İşte personel başvuru detayları…

Hem özel sektörde hem de kamuda yayınlanan güncel ilanlar vatandaşların da dikkatinde yer alıyor. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü İzmir 2. Bölge Müdürlüğüne yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Alımların İŞKUR üzerinden yapılacağı belirtirken adaylardan en az ilkokul mezunu olma şartı istendiği vurgulandı. İşte personel başvuru detayları…

SON BAŞVURU 1 EYLÜL

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'ne yapılacak personel alımları kapsamında başvuruların İŞKUR üzerinden online olarak yapılacak aktarıldı. 28 Ağustos 2023 tarihinde başlayan başvuruların 1 Eylül 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Başvurusu onaylanan adayların 8 Eylül saat 14.00 ile 15.00 arasında gerçekleştirilecek kura çekimine katılacağı aktarıldı. Yapılacak personel alımlarının en az %40 engelli raporu bulunan adaylar arasından yapılacağı vurgu aktarıldı.

dsi-alimlari.jpg


PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

  • Başvuruda bulunacak adayların ilköğretim ya da lise düzeyinde mezun olması gerekmektedir.
  • Alımlar 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olması şartı isteniyor.
  • Kamu kurum ve kuruluşları tarafından belirlenen disiplin Mevzuatı gereğince görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
  • Yerleştirme sonuçları kapsamında belirtilen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış yanıltıcı ve yalan beyanda bulunan adayların tercihleri kabul edilmeyecek. Atama işlemleri yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.
  • Yerleştirildiği kadroda geçerli olan nitelikleri ve şartları sağlaması durumunda belgeleri istenilen süre içerisinde teslim etmeyen adayların da başvuruları kabul edilmeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN