Kamuda iş kapısı açıldı! KPSS şartı yok, 114 personel alınıyor, İŞKUR başvuru sayfası açıldı

Kamuda iş kapısı açıldı! KPSS şartı yok, 114 personel alınıyor, İŞKUR başvuru sayfası açıldı

Kamu personel alımı 2023 yılının sonuna gelirken devam ediyor. Bir kamu kurumu, çeşitli mesleklerde toplam 114 personel işçi alımı yaptığını duyurdu. Bazı mesleklerde KPSS şartı aranmıyor. İşte, KPSS şartsız kamu personel alımı başvuru sayfası...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı yapacak. Kurumun konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, TCDD'nin iş yerlerine belirsiz süreli sözleşmeyle 13 kaynakçı (oksijen ve elektrik), 86 makine bakımcı, 15 makine teknisyeni (motor tamircisi) olmak üzere 114 işçi alınacak

TCDD PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Alımlarda 13 kaynakçı için KPSS şartı bulunuyor. 86 makine bakımcı ve 15 makine teknisyeni-motor ve makine personeli için ise KPSS şartı aranmayacak. İş gücü taleplerine ilişkin detaylar Türkiye İş Kurumu tarafından (İŞKUR) 30 Ekim-3 Kasım 2023 tarihleri arasında yayımlanacak.

TCDD PERSONEL ALIMI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Aranan şartlardan evrak teslim tarihi ve yerine, uygulama ve sözlü sınav bilgilerinden sonucuna kadar tüm duyurular TCDD'nin ww.tcdd.gov.tr internet sitesinde "Duyurular" bölümünde yer alacak. Alımı yapılacak işçiler Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Çankırı, İzmir, Kocaeli, Malatya ve Sivas'ta görevlendirilecek.

İŞKUR İLANLARINA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr web sayfasına T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş işleminin ardından karşınıza profil bölümü açılacak. 'İş Arayan' olarak giriş yaptığınız zaman 'İş İlanları' ve 'Bana Uygun İşler' seçenekleri karşınıza çıkacak. Bu butonlara basarak detaylı bir şekilde iş arayabilirsiniz.

'Açık İş İlanları' sayfasında arama kutucuğuna 'sekreter', 'sağlıkçı', 'güvenlik', 'temizlik görevlisi' gibi başvurmak istediğiniz meslek adını yazarak aratabilir, ardından çıkan iş ilanlarına başvurabilirsiniz.

Ekranınıza gelen iş arama kriterlerini kullanarak birçok iş ilanına ulaşabilirsiniz. Dilerseniz İŞKUR resmi sitesinden dilerseniz de ikamet ettiğiniz ilçede yer alan İŞKUR merkezinden ilanlara bakabilirsiniz.

TCDD PERSONEL ALIMI BAŞVURU SAYFASI

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN