Kar bekleyenler bu görüntüden sonra yağmasın diyecek! Kar yüksekliği iş makinesini aştı

Kar bekleyenler bu görüntüden sonra yağmasın diyecek! Kar yüksekliği iş makinesini aştı

O ilimizde yoğun kar sonrası bölgede yolları açık tutmak için çalışan iş makineleri karın ortasında kayboldu. Kar kalınlığı 5 metreyi aştı...

Van'ın Başkale ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, bazı mahalle yollarında kar kalınlığının artmasına neden oldu. Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal mahalle yollarının kapalı olması üzerine çığ tehlikesine rağmen yoğun bir çalışma başlattı.

KAR KALINLIĞI 5 METREYİ BULDU

Van’da kar kalınlığı iş makinesinin boyunu aştı

Başkale ilçe merkezine 60 kilometre uzaklıktaki bazı mahalle yollarında kar kalınlığı yer yer 5 metreyi buldu. Zorlu hava koşullarına rağmen Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gece gündüz demeden kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Özellikle yüksek kesimlerde yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için yoğun bir çaba sarf eden ekipler, çığ tehlikesine rağmen dikkatli bir şekilde ilerliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN