Karadeniz fokur fokur kaynıyor! Korkutan duyuru: Patlamaya hazır bomba

Karadeniz fokur fokur kaynıyor! Korkutan duyuru: Patlamaya hazır bomba

Jeolog ve akademisyen Prof. Dr. Celal Şengör, Karadeniz bölgesinde yaşayanları bekleyen büyük bir tehlikeyi açıkladı. Şengör, bir Youtube kanalının konuğu olarak yaptığı açıklamada, “Karadeniz patlayacak” dedi ve bu olayın ne zaman gerçekleşebileceği konusunda bir tarih verdi.

Prof. Dr. Celal Şengör, Kafa TV’nin sunucusu Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlarken, Karadeniz’e dikkat çekerek “sonunda patlayacak” ifadesini kullandı. Bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü ve insanlar “Karadeniz patlar mı?” sorusunun cevabını aramaya başladı.

img-3707.jpeg

KARADENİZ KAYNAMAYA BAŞLADI

Şengör, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Karadeniz’in içerisinde bulunan gazlar nedeniyle sonunda püskürmeye başlayacak. Karadeniz basbayağı patlayacak. Çünkü içerisinde gazlar var ve bu gazlar giderek artıyor. Bu gazlar sonunda yüzeye çıkacak ve Karadeniz’in 60 km çevresinde yaşayan hiçbir canlı oksijen soluyamayacak.”

Candaş Tolga Işık’ın “Bunu kimse bilmiyor mu hocam?” sorusuna Şengör, “Herkes biliyor. Yani, biraz coğrafya okumuş herkes bunu bilir” şeklinde yanıt verdi. “Orada yerleşim kurulması doğru mu?” sorusuna ise “İstanbul orada, Varna orada, Odessa orada, Sohum orada. Şaka mı yapıyorsun?” şeklinde cevapladı.

img-3708.jpeg

NE ZAMAN PATLAYACAK?

Şengör, “Ne zaman patlayacak?” sorusuna ise “Geçen 100 yılda deniz seviyesi 200 küsür metreden 180 metreye kadar indi. Oksijenli kısım giderek azalıyor. Ne zaman patlar, onu bilmiyorum. Ben bunu incelemedim. Birkaç yüzyıl sonra patlayabilir” yanıtını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN