Karadeniz'de tsunami şoku! Dev dalgalar şehre böyle girdi... Uzmanlar günler öncesinden uyarmıştı

Türkiye'nin bir çok ilinde meydana gelen fırtınalardan Karadeniz de nasibini aldı! O ilde tsunami meydana geldi! Dev dalgaların şehre girişi böyle kaydedildi! Uzmanlar günler öncesinden uyarmıştı...

Türkiye'nin birçok ilinde etkili olan fırtınalar, Karadeniz'i de vurdu. Giresun'da derin alçak basınç nedeniyle deniz taşarken, şehir mini bir tsunami ile sarsıldı. Meteoroloji uzmanlarının önceden yaptığı uyarılar, yaşanan olayın şiddetini gözler önüne serdi.

MİNİ TSUNAMİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

tsunami1.png

Hava Forum, X hesabı üzerinden paylaştığı görüntülerde dev dalgaların şehre girişi bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, deniz sularının kıyıya kadar taşması ve dev dalgaların şehre girişi net bir şekilde görülüyor. O anlarda yaşanan paniği gözler önüne seren görüntüler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

UZMANLAR UYARMIŞTI

Meteoroloji uzmanlarının günler öncesinden fırtına uyarısı yapmasının ardından, Giresun'da yaşanan mini tsunami, bölge halkını tedirgin etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN