Karaman'da can pazarı: 5 aylık bebeği alevlerin arasından çıkardı

Karaman'da can pazarı: 5 aylık bebeği alevlerin arasından çıkardı

Karaman'da bir evde çıkan yangında 5 aylık bebek Medine Gül mahsur kalınca, annesi sinir krizi geçirdi. Yoldan geçen inşaat işçisi Ali Beke Özhan, çığlıkları duyunca olay yerine geldi ve 5 aylık bebeği alevlerin arasından kurtardı. Olayın şokuyla kriz geçiren anne ve yaralı çocuklar hastaneye kaldırıldı.

Karaman'da, bir evde çıkan yangında içeride mahsur kalan 5 yaşındaki Hüseyin Efe annesi tarafından kurtarılırken, 5 aylık kardeşi yangınların arasında kaldı. Çığlıkları duyan inşaat işçisi Ali Beke Özhan olay yerine gelerek, 5 aylık bebeği alevlerin arasından kurtardı. Olayın şokuyla sinir krizi geçiren anne ve yaralı çocuklar hastaneye götürüldü.

5 aylık bebeği kurtaran Özhan ise, "Çığlık seslerinin üzerine geldim. İçeriye girdik her yeri duman kaplamıştı. Bayağı bir aradım çocuğu ağlama sesinden buldum. Çocuğu yanan kanepenin külleri arasında buldum. Çocuk çok şükür sağ, inşallah kurtulur" dedi.

Yangın, saat 11.00 sıralarında Sakabaşı Mahallesi 881 Sokak üzerinde bulunan 2 katlı evin alt katında meydana geldi. Feride Ünal, boşandığı eşinden olan oğlu Hüseyin Efe ve şu an babasıyla dini nikahla birlikte yaşadığı Medine Gül Haznedar ile kahvaltı yaptı. Bulaşık yıkamak için mutfağa geçen Ünal, bir süre sonra oturma odasından yükselen dumanları fark etti. Oturma odasının kapısını açan Feride Ünal, oğlu Hüseyin'İ dumanların içerisinde bularak çıkardı. Kızına ise duman nedeniyle ulaşamadı. Ünal'ın çığlıklarını duyan sokaktan geçen inşaat işçisi Ali Beke Özhan, eve girerek yanan kanepenin üzerindeki Medine Gül'ü dışarıya çıkardı. Ağır yaralı bebek bir araçla evin yakınında bulunan özel hastaneye götürüldü.

4271201.jpg

ANNE, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yangını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri ise kolundan ve bacağından yanarak yaralanan Hüseyin Efe ile Sinir Krizi geçiren Feride Ünal'ı ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Olay yerinde sinir krizi geçiren anne Ünal, "Mutfakta bulaşık yıkıyordum, dumanlar gelince kapıyı açmaya çalıştım. Sobayı akşamdan yakmıştım ama altı ve üstü kapalıydı" diyerek gözyaşı döktü.

4271208.jpg

ÇIĞLIK SESLERİNİN ÜZERİNE GELDİM

Medine Gül Haznedar'ı kurtaran Ali Beke Özhan, "Çığlık seslerinin üzerine geldim. İçeriye girdik her yeri duman kaplamıştı. Bayağı bir aradım çocuğu ağlama sesinden buldum. Çocuğu yanan kanepenin külleri arasında buldum. Çocuk çok şükür sağ, inşallah kurtulur" dedi.

4271213.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN