Karamollaoğlu oyunu kullandı: Vatandaşlarımız sakin bir ortamda oylarını kullansın

Türkiye'de siyasi tarihinde ilk kez ikinci tur heyecanı yaşanıyor. 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanının belirleneceği ikinci tur seçimde oyunu kullanan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, “Anlaşılan biraz daha hızlı oy veriliyor. İnşallah hayırlı olur, milletimiz kararını bugün vermiş olacak. Bu akşam da cumhurbaşkanımızın kim olacağını öğreneceğiz. Ümit ediyorum ki ülkemizin her yerinde bu kadar sakin, bu kadar güzel bir ortamda vatandaşlarımız oylarını kullansın" dedi.

Millet İttifakı ortaklarından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eşi Ayşe Yasemin Karamollaoğlu ile birlikte Ankara Çankaya Lisesi'nde oyunu kullandı.

Karamollaoğlu, oyunu kullandıktan sonra şu açıklamayı yaptı:

“Oldukça sakin bir gün. Geçen seferki kadar yoğunluk yok. Anlaşılan biraz daha hızlı oy veriliyor. İnşallah hayırlı olur, milletimiz kararını bugün vermiş olacak. Bu akşam da cumhurbaşkanımızın kim olacağını öğreneceğiz. Ümit ediyorum ki ülkemizin her yerinde bu kadar sakin, bu kadar güzel bir ortamda vatandaşlarımız oylarını kullansın. Hayırlı olsun.”


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN