Karamollaoğlu'ndan ABD ve İngiltere'nin Yemen saldırısına sert tepki: Katil İsrail'in vahşetini genişletme girişimi

Karamollaoğlu'ndan ABD ve İngiltere'nin Yemen saldırısına sert tepki: Katil İsrail'in vahşetini genişletme girişimi

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan ABD ve İngiltere'nin Yemen'e yönelik saldırısına tepki geldi. Karamollaoğlu, "Katil İsrail'in vahşetini daha güvenli bir şekilde devam ettirebilmesi için Yemen'e saldırı düzenleyen ABD, İngiltere, Anglosakson destekçileri ve hava sahasını açarak bu saldırıya izin veren devletleri lanetliyorum" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD ve İngiltere'nin Yemen'e yönelik gerçekleştirdiği saldırılara sert tepki gösterdi. Karamollaoğlu, bu saldırıların "Katil İsrail'in vahşetini daha güvenli bir şekilde sürdürebilmesi" için yapıldığını belirtti ve bu eylemlerde rol alan tüm devletleri şiddetle kınadı.

Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Karamollaoğlu, ABD ve İngiltere'nin yanı sıra, Anglosakson destekçileri ve hava sahasını açarak bu saldırılara olanak sağlayan devletleri de lanetlediğini ifade etti. Karamollaoğlu, "Savaşı daha geniş bir cepheye taşıyıp yaratılacak kaos ve istikrarsızlıkla siyonizmin işgallerine zemin hazırlamaya çalışanları uyarıyoruz," diyerek, bu tür saldırıların Ortadoğu'daki kaosu daha da artıracağına dikkat çekti.

Karamollaoğlu, planların Afganistan, Irak, Libya ve Yemen'de olduğu gibi başarısız olacağını, coğrafyayı kana bulamak isteyenlerin sadece ölüm ve çöküşle karşılaşacağını vurguladı. Ayrıca, Filistin konusunda desteğini sürdüren Yemen yönetimi, halkı ve mücahitlerinin yanında olduklarını belirterek, İslam ülkelerine yapılan müdahalelere son verilmesi gerektiğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN