Karamollaoğlu'ndan bayram namazı sonrası açıklama

Karamollaoğlu'ndan bayram namazı sonrası açıklama

Bayram namazı sonrası açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, İsrail'in saldırılarına ilişkin olarak "Bütün dünya İslam alemi ayağa kalktı ama sadece oturduğumuz yerde bunu telin ediyoruz" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ramazan Bayramı namazını Ankara Balgat'taki Hamidiye Camii'nde kıldıktan sonra partililerle sohbet etti. Çıkışta basına açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, üzüntülü ve acılı bir dönemde bayramın idrak edildiğini belirterek, İsrail güvenlik güçlerinin saldırılarına maruz kalan Filistinli Müslümanlar ve Mescid-i Aksa hakkında değerlendirme yaptı. 

"SİYONİSTLER CAMİLERE İBADET ESNASINDA SALDIRMAYI GÖREV ADDETMEYE BAŞLADI"

Karamollaoğlu, dünyadaki salgının, bayramları bayram gibi idrak etme imkanını yok ettiğini belirterek söze başlayarak, şunları söyledi:

"Öbür taraftan maalesef ilk kıblemiz olan Kudüs Mescid-i Aksa şu anda zulme maruz bırakılan bir hale döndü. Oradaki Siyonist yöneticiler, fiilen camilere ibadet esnasında saldırmayı, kendileri için adeta bir görev addetmeye başladı. Bütün dünya İslam alemi ayağa kalktı ama sadece oturduğumuz yerde bunu telin ediyoruz. Onun ötesinde bir şey yapamıyoruz. Maalesef güya insanlıktan, adaletten, huzurdan bahseden, kendilerini de gelişmiş olarak gören ülkeler ise sadece seyrediyor.

"BİR ARADA OLMAK MECBURİYETİNDEYİZ"

Burada Müslümanların üzerine büyük mesuliyet, büyük bir vebal yükleniyor. Bugün içinde bulunduğumuz şartlarda bir arada olmak mecburiyetindeyiz. Yetmiyor güçlü olmak mecburiyetindeyiz. Eğer bizim gücümüz zalimlerin gücünü bertaraf edecek seviyeye gelmemişse gelecek sene bu zulüm yine işlenecek. Biz yine sadece lanetleyerek geçireceğiz zamanımızı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN