Karamollaoğlu'ndan seçim sonrası ilk açıklama: Mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz

Karamollaoğlu'ndan seçim sonrası ilk açıklama: Mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun ardından resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı oldu. Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, resmi olmayan seçim sonuçlarını değerlendirerek "Bizler, ahlaktan ve adaletten hiçbir zaman taviz vermeden ‘Yaşanabilir bir Türkiye’ için kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz. Hiçbir zaman unutulmamalıdır ki; bu ülke bizim, hepimizin" paylaşımında bulundu.

Türkiye, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına gitti. Bugün 17.00 itibariyle oy kullanma süreci bitti. Resmi olmayan sonuçlara göre Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada "Gönül isterdi ki, adil bir seçim dönemi yaşansın ancak ne yazık ki olmadı. Her şeye rağmen kararlı bir şekilde mücadelemize omuz veren teşkilatlarımıza ve sandığa giderek oy kullanan vatandaşımızın her birine teşekkür ediyorum." dedi.

Karamollaoğlu, "Bizler, ahlaktan ve adaletten hiçbir zaman taviz vermeden ‘Yaşanabilir bir Türkiye’ için kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz. Hiçbir zaman unutulmamalıdır ki; bu ülke bizim, hepimizin" mesajını paylaştı.

Karamollaoğlu’nun açıklaması şöyle:

“Seçim sonuçlarının ülkemize ve coğrafyamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Gönül isterdi ki, adil bir seçim dönemi yaşansın ancak ne yazık ki olmadı. Her şeye rağmen kararlı bir şekilde mücadelemize omuz veren teşkilatlarımıza ve sandığa giderek oy kullanan vatandaşımızın her birine teşekkür ediyorum. Bizler, ahlaktan ve adaletten hiçbir zaman taviz vermeden ‘Yaşanabilir bir Türkiye’ için kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz. Hiçbir zaman unutulmamalıdır ki, bu ülke bizim, hepimizin.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN