Bayramda kargolar çalışıyor mu? Arife günü ve Kurban Bayramı'nda kargo şubeleri açık mı?

Bayramda kargolar çalışıyor mu? Arife günü ve Kurban Bayramı'nda kargo şubeleri açık mı?

2021 yılı Kurban Bayramı'nda hangi kargolar açık olacak, belli oldu. Resmi tatil olan 15 Temmuz 2021 günü ile 20 Temmuz 2021 günü idrak edilecek Kurban Bayramı'nın birbirine yakın olması dolayısıyla kargo şirketleri 9 günlük çalışma programı belirledi. İşte, bayramda Yurtiçi, Sürat, Aras, MNG, UPS, PTT Kargo çalışma saatleri...

2021 yılı resmi tatil günleri takviminde yer alan Kurban Bayramı, 20 Temmuz 2021 Salı günü İslam aleminde kutlanacak. Arife günü ve 4 gün sürecek bayram boyunca kargoların çalışma günleri ve saatleri belli oldu. Koronavirüs salgını sürecinde kargo firmaları yoğun günler yaşarken, salgının seyri azalsa da online alışveriş işlemlerinin artması dolayısıyla kuryeler özveriyle çalışmalarını sürdürüyor.

ARİFE GÜNÜ KARGO ŞUBELERİ AÇIK MI, DAĞITIM YAPILIYOR MU?

Kurban Bayramı sebebiyle kargo firmaları bayram tatili süresinde çalışmayacak. Fakat kargolar arife günü olan 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü 09.00 ile 13.00 saatleri arasında dağıtım yapacak.

Arife günü 'yarım gün' çalışacak kargo firmaları şöyle:

* Sürat Kargo
* Aras Kargo
* Yurtiçi Kargo
* MNG Kargo
* UPS Kargo
* Kolay Gelsin Kargo

Türkiye'nin en yaygın dağıtım ağına sahip PTT Kargo'nun Kurban Bayramı arife günü hizmet vermeyeceğini belirtelim.

2021 KURBAN BAYRAMI'NDA KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

4 günlük resmi tatil olan Kurban Bayramı boyunca hiçbir kargo firması çalışmayacak. Bayram tatili sonrasında kargo alımları ve dağıtımları 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü kaldığı yerden devam edecek. Kargo şirketlerinin cumartesi günü 'yarım gün' çalıştıklarını ve pazar günü 'tam gün tatil' olduklarını hatırlatalım.

Kargo firmalarının çalışmayacağı ve aynı zamanda Kurban Bayramı'nın idrak edileceği günler şöyle:

20 Temmuz 2021 Salı / Kurban Bayramı 1. Gün

21 Temmuz 2021 Çarşamba / Kurban Bayramı 2. Gün

22 Temmuz 2021 Perşembe / Kurban Bayramı 3. Gün

23 Temmuz 2021 Cuma / Kurban Bayramı 4. Gün

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN