Katledilen Münevver Karabulut'un babası konuştu

Katledilen Münevver Karabulut'un babası konuştu

Cem Garipoğlu tarafından 2009 yılında katledilen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, kızının katilinin hapishanede intihar ettiğine ikna olamadığını söyledi. "8 yıldır kâbusun içindeyim" diyen Karabulut, "İntihar ettiğine inanmıyorum çünkü böyle bir celladın kendi canına kıyabileceğine inanmıyorum. Ya öldürüldü ya kaçırıldı" dedi.

Münevver Karabulut, 3 Mart 2009'da Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilmişti. Cinayeti gerçekleştiren Garipoğlu, 197 gün kaçtıktan sonra yakalandı.

Teslim olduktan sonra da yargılandığı Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi, 18 Kasım 2011'de 18 yaşından küçük olduğu için Cem Garipoğlu'nu en ağır ceza olan 24 yıl hapisle cezalandırdı. Silivri 5 Nolu Cezaevinde üç kişilik koğuşta tek başına Garipoğlu'nun cansız bedeni, 10 Ekim sabahı sayıma gelen gardiyanlar tarafından bulundu.

Karabulut'un babası, "8 yıldır bu benim en korkunç kâbusum. Hiç aklımdan kınalı kuzum çıkmadığı gibi bir de bu cellat gerçekten öldü mü kaçtı mı şüphesi. Uyuyamıyorum. Bayramdan sonra bu celladın mezarının açılmasını talep edeceğim. Sindiremedim. Cesedini bize göstermediler" dedi.

"GÖZÜMLE GÖRSEM BELKİ İKNA OLURDUM"

Sabah'tan Gül Kireklo'nun haberine göre, Cem Garipoğlu'nun intihar ettiğine inanmadığını söyleyen Karabulut, "Kınalı kuzum karşıma çıkıyor. 'Baba kendine iyi bak' deyip boynuma sarılıyor ve ben o celladın intihar ettiğine inanamıyorum. Sindiremiyorum bazı şeyleri. Gözümle görmeden de ikna olmayacağım. Öldürüldüyse de bileceğim. Kaçtıysa da bileceğim" diye konuştu.

YOLDA GÖREN BENİ DURDURUP 'BİZ İNANMIYORUZ' DİYOR

"Avukatımız Rezan Epözdemir'e minnettarım. O olmasaydı bu davada bu noktaya gelemezdik" diyen Karabulut, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bildiğim inandığım tek şey benim de Türk toplumunun da aydınlığa kavuşması. Beni yolda gören 'Süreyya amca Cem Garipoğlu'nun intihar ettiğine inanıyor musun? Biz inanmıyoruz' diye durdurup, soruyor. Bu soruların cevapları mezar açılınca bulunacak.

Ben onun vicdanı olduğuna sanmıyorum. Vicdanı olmadığı içinde intihar ettiğine inanmıyorum. Vicdan sahibi biri böyle bir cinayet işlemez. Cem Garipoğlu gibi bir cellat, canına kıyabilecek bir karakter değil. 197 gün kaçtı kan kusturdu bize. Akşam kafamı yastığa koyduğumda rahat uyuyabilmem için bu mezarın açılması lazım. Mübarek Ramazan ayı geçsin bayramdan sonra mezarın açılmasını talep edeceğim."

Kendisinin emekliye ayrıldığını ve eşi Nagehan'ın MS hastası olduğunu söyleyen Karabulut, "Cenabı Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Kınalı kuzum gitti, olan ailemize oldu. Ben sağlığımdan oldum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN