Kayıp motokurye olayında ikinci ceset şoku: Baldızını da öldürüp gömmüş

Kayıp motokurye olayında ikinci ceset şoku: Baldızını da öldürüp gömmüş

Antalya’da 35 gündür kayıp olan motokurye Ali Diken’in, arkadaşı Zeynel Boyacı tarafından öldürülüp gömüldüğü ortaya çıktı. Boyacı’nın gösterdiği alandaki kazıda baldızı Zeynep Ece Aksay’ın da cesedi çıktı. Boyacı’nın, Ali Diken’i ı olay yerinde, baldızını ise evinde öldürdüğü belirlendi.

Antalya’da motokurye olarak çalışan Ali Diken’den 20 Aralık’tan bu yana haber alamayan yakınları, polise başvurdu. Polis, Diken’in bulunması için çalışma başlatırken, yakınları ise 22 Ocak’ta bir televizyon programına katıldı. Programa katılanlar arasında yer alan restoran çalışanı Zeynel Boyacı, Diken’i öldürdüğünü itiraf etti. Kendisine ağır küfürler ettiği için Ali Diken’i öldürdüğünü söyleyen Boyacı, gözaltına alındı. Antalya’ya getirilen Boyacı, Diken’i gömdüğü yeri polislere gösterdi. Tespit edilen alan kepçe ile kazıldı. Bir süre sonra Ali Diken’in cansız bedenine ulaşıldı.

Boyacı’nın alanda bir kişinin daha cesedinin olduğunu belirtmesi sonrasında gösterdiği yerde arama çalışması başlatıldı. Ekipler, Ali Diken’in cesedinin 30 metre ilerisinde kepçe ile kazılan noktada bir cesede daha ulaştı. Boyacı, 4 saatlik çalışmanın ardından battaniyeye sarılı şekilde çıkartılan cesedin, baldızı Zeynep Ece Aksay’a ait olduğunu söyledi. Zeynep Ece Aksay’ın ailesinin, geçen 13 Ağustos’ta kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı. Ekiplerin yaptığı incelemede, Boyacı’nın Ali Diken’i gömülü bulunduğu yerde, baldızı Zeynep Ece Aksay’ı ise evinde öldürdüğü ve battaniyeye sararak boş araziye gömdüğü belirlendi.

ESKİ EŞİNİ BIÇAKLAYIP KENDİNİ ASTI

İstanbul Esenyurt Üçevler Mahallesi’nde Ömer Avşar, eski eşi Muradiye A.’yı 926. Sokak’ta defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, Ömer Avşar 904.Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın bodrum katındaki dairesine gelerek kendini astı. Avşar’ı dairede hareketsiz şekilde bulan yakınları, bağırarak yardım istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ömer Avşar’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Boşanan Muradiye A. ve Ömer Avşar’ın biri 2 buçuk yaşında 4 çocuğu olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN