Amedspor ve Beşiktaş taraftarlarından anlamlı ziyaret: Narin, Rojin ve Gülistan’ı unutmadılar

Amedspor ve Beşiktaş taraftarlarından anlamlı ziyaret: Narin, Rojin ve Gülistan’ı unutmadılar

Amedspor-Beşiktaş maçı için Diyarbakır’a gelen Beşiktaş’ın taraftar grubu çArşı, Amedspor taraftarlarıyla birlikte Narin Güran ve Rojin Kabaiş’in mezarlarını ziyaret etti. Rojin Kabaiş’in babası Nizamettin Kabaiş’in de katıldığı ziyarette, 5 Ocak 2020’den bu yana kayıp olan Gülistan Doku da fotoğraflarının yer aldığı posterlerle anıldı.

Diyarbakır’da oynanacak Amedspor-Beşiktaş karşılaşması öncesinde iki takımın taraftarları ortak bir ziyaret gerçekleştirdi. çArşı ve Amedspor taraftarları ilk olarak Narin Güran’ın mezarına giderek karanfil bıraktı, ardından Rojin Kabaiş’in mezarına geçti.

NARİN GÜRAN’IN MEZARINA KARANFİL BIRAKTILAR

Taraftar grupları, kentteki programları kapsamında Narin Güran’ın mezarını ziyaret etti. Mezar başında Narin’i anan taraftarlar, karanfiller bıraktı.

Buradaki ziyaretin ardından çArşı üyeleri ve Amedspor taraftarları Rojin Kabaiş’in mezarına geçti.

BABA NİZAMETTİN KABAİŞ DE KATILDI

Rojin Kabaiş’in mezarındaki buluşmaya babası Nizamettin Kabaiş de katıldı. Taraftarlar ve Kabaiş, mezar başında Rojin için dua etti.

GÜLİSTAN DOKU DA UNUTULMADI

Ziyaret sırasında Rojin Kabaiş ile 5 Ocak 2020’den bu yana Dersim’de kayıp olan Gülistan Doku’nun fotoğraflarının bulunduğu posterler açıldı. Taraftarlar, Gülistan Doku’yu da anarak akıbetinin aydınlatılması talebine dikkat çekti.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş, 2024 yılında kaybolmuş, günler süren arama çalışmalarının ardından Van Gölü kıyısında cansız bedenine ulaşılmıştı. Kabaiş’in ailesi, ölümünün tüm yönleriyle aydınlatılması için yürüttüğü mücadeleyi sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN