Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'sandık' çağrısı: Geleceğin yürüyüş mesafesi kadar yakın...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'sandık' çağrısı: Geleceğin yürüyüş mesafesi kadar yakın...

Türkiye ikinci turda cumhurbaşkanını seçiyor. Sandıkların kapanmasına saatler kala liderlerden mesajlar geliyor. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda 'sandık' çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu, "Hala oy kullanmamış kardeşim, sandığa git, üşenme, oyunu kullan. Geleceğin yürüyüş mesafesi kadar yakın..." şeklinde konuştu.

Türkiye, ikinci turda Cumhurbaşkanı Adayını seçmek için bir kez daha sandık başına gitti. Sandıklar bugün 17.00'de kapanacak ve seçmenler için oy kullanma süresi dolacak. Oy verme süreci devam ederken Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sandık çağrısı geldi.

Seçmenlerin oyunu kullanmasını isteyen Kılıçdaroğlu, 'hala oyunu kullanmamış kardeşim, sandığa git' vurgusu yaptı. 'Gelecek' mesajının altını çizen Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Geleceğin yürüyüş mesafesi kadar yakın...' dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından şu mesajı kaydetti:

Hala oy kullanmamış kardeşim, sandığa git, üşenme, oyunu kullan. Geleceğin yürüyüş mesafesi kadar yakın...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN