Kılıçdaroğlu iki cümlesiyle adaylık tartışmalarına noktayı koydu! İmamoğlu ben de varım dedi: O cümle anket sonuçlarını sil baştan yapacak!

Kılıçdaroğlu iki cümlesiyle adaylık tartışmalarına noktayı koydu! İmamoğlu ben de varım dedi: O cümle anket sonuçlarını sil baştan yapacak!

Uzun süredir adaylık tartışmaları devam ederken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tartışmalara son noktayı koydu. Adaylık konusunda önemli açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylık konuşmalarının önünü kesti. İşte Kılıçdaroğlu'nun o açıklamaları…

2023 seçimleri için adaylık tartışmaları devam ederken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tartışmalara son verecek o açıklamayı yaptı. CHP genel merkezinde gazetecilerle bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, merak edilen soruların yanıtını verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "İki belediye başkanımız da bulundukları görevleri başarı ile yürütüyorlar. Başarı ile sürdürmelerini istiyorum." şeklinde konuştu.

GÖREVLERİNİN BAŞINDA DURACAKLAR

CHP'de adaylık tartışmaları devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkanlık için aday olabileceklerini her fırsatta dile getiriyor. Tüm bu tartışmalara son noktayı koyan isim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kemal Kılıçdaroğlu, iki belediye başkanının da görevlerini başarıyla yürüttüğünü dile getirirken görevleri başında kalması gerektiğini vurguladı.

Kemal Kılıçdaroğlu Adaylık

SÖZLERİNİN ÖNEMİ YOK

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'den istifa eden Aslı Baykal için dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Gazeteciler Aslı Baykal'ın yapmış olduğu açıklamayı sorunca Kılıçdaroğlu da "Tek sözcük, ciddiye almıyoruz." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN