Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofon programına katılacak

Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofon programına katılacak

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Babala TV'de yayınlanan Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına katılacak. Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Evet Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofona geliyor! ve evet ben de televizyondan öğrendim =)" dedi.

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, HaberTürk TV'de Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Babala TV'de yayınlanan Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına katılacağını söyledi.

Oğuzhan Uğur da, "Evet Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofona geliyor! ve evet ben de televizyondan öğrendim =)" dedi.

NE OLMUŞTU?

Oğuzhan Uğur, daha önce provokasyonlarla ilgili çekince nedeniyle Kılıçdaroğlu'nun programa katılmadığını söylemişti. Telefonlarının kilitlendiğini söyleyen Uğur, Kılıçdaroğlu'nu yeniden programa davet etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN