Kılıçdaroğlu seçmene çağrısını yineledi: Vatanını seven sandığa gelsin!

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün seçmene hitap ettiği açıklamalarını bugün yeniden sosyal medya hesaplarından paylaşarak "Vatanını seven sandığa gelsin!" çağrısında bulundu.

Türkiye'nin gözü Cumhurbaşkanlığı seçiminin 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci turundayken, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, özellikle sandığa gitmeyen vatandaşa çağrılarını sürdürüyor. Seçimin ilk turu sonrasında ilk kez dün CHP Genel Merkezi'nde kamuoyu karşısına çıkan Kılıçdaroğlu, orada yaptığı konuşmayı bugün sosyal medya hesaplarından tekrar yayınlayarak, bir kez daha "Vatanını seven sandığa gelsin!" çağrısında bulundu.

'TERÖR ÖRGÜTLERİYLE ASLA MASAYA OTURMAYACAĞIM'

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoda şu ifadeleri yer aldı:

"Önce şu terör meselesini, bize iftira atmaya çalışan Erdoğan'la konuşalım. Erdoğan, sen değil misin terör örgütleriyle defalarca masaya oturan? Kapı arkalarında milletimizden gizli gizli pazarlıklar yapan? Senin ne haddine bizim vatan sevgimizi sorgulamak, bize kara çalmak! İlan ediyorum: Ben terör örgütleriyle masaya asla oturmadım, hiçbir zaman da oturmayacağım!

'SEN DEĞİL MİSİN FETÖ'YÜ BESLEYİP BÜYÜTEN?'

Erdoğan, senin izlediğin hiçbir tavizkar ve gizli kapaklı yolu izlemeyeceğim. Dürüst ve ahlaklı olacağım. Ülkem için, vatanım için çalışacağım. Sen değil misin FETÖ'yü besleyip büyüten, yalvarırım geri dön diyen sen değil misin! Onunla el ele verip şanlı TSK'ya kumpas kuran! Bu millet bunları bilmiyor mu! Ben hiçbir zaman mehmetçiğimize kumpas kuranlarla yan yana durmadım asla ve asla durmayacağım.

'İTHAL OY ALMAK İÇİN T.C. VATANDAŞLIĞINI SATTIN'

Erdoğan; sen ülkenin sınırlarına ve namusuna sahip çıkmadın. Bu ülkeye 10 milyondan fazla mülteci getirdin. Yetmedi, ithal oy sağlamak için T.C. vatandaşlığını sattın! Kendi vatandaşlarımızı mülteci konumuna düşürdün. İktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim!

'SİNAN ATEŞ'İN HESABINI SORACAĞIM'

Erdoğan, sen bu ülkeyi uyuşturucu baronlarına teslim ettin. İktidara gelir gelmez uyuşturucu baronlarının tamamının kökünü kazıyacağım. Bu sebeple; iki adet torbacıya öldürttüğünüz Sinan Ateş'in hesabını kuytuda saklanan suçlulardan soracağım. Yanan yürekleri soğutacağım, nokta.

'BU VATANI SOKAKTA BULMADIK, MİLLETİM AYAĞA KALKSIN'

Sen parmağındaki tek yüzükle iktidara geldin. Bu yüzükten başka bir şeyim varsa bana hırsız diyebilirsiniz dedin. Şimdi kendini, ailenin ve etrafındakileri zengin ettin. Erdoğan, ben hiçbir zaman çalmadım, çırpmadım, tenezzül etmedim. Devletin ve milletin 5 kuruşunda gözü olanın, beytül male el uzatının gözünü çıkaracağım, o parayı alacağım. Burunlarından fitil fitil getireceğim. Bu memlekette namuslu ve vatansever kamu görevlileri var.

Biz bu vatanı sokakta bulmadık, milletim ayağa kalksın. Vatanını seven bizimle omuz omuza versin, vatanını seven sandığa gelsin!"