Kılıçdaroğlu Van'da yoğun ilgiyle karşılandı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Ağrı'daki mitingin ardından Van'da vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar miting alanına seçim otobüsüyle ulaşmaya çalışan Kılıçdaroğlu'na yoğun ilgi gösterdi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van'da yapılacak miting alanına giderken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu'na İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu eşlik etti.

Miting öncesinde kent sokakları Kılıçdaroğlu'nu görmek isteyen Vanlılarla doldu. Kılıçdaroğlu'nun otobüsü yoğun ilgiden ilerlemekte zorlandı.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde binlerce kişinin otobüsü karşılamak için uzun bir caddeyi doldurduğu görüldü. Kılıçdaroğlu, Beşyol Meydanı'nda saat düzenlenen mitinginde konuşma yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN