Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a fotoğraflı 'depremzede' yanıtı: Utanmasını beklemiyorum

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a fotoğraflı 'depremzede' yanıtı: Utanmasını beklemiyorum

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendisini "Seçim döneminde depremzedelere 'bedava ev' sözü verenler, hem sözlerini hem de Hatay'la birlikte diğer şehirlerimizin de yolunu unuttu" sözleriyle hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, fotoğraflarla yanıt vererek, "Her sözü yalan ve iftira olan bir kişiden, utanmasını beklemiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle katıldığı Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Seçim döneminde depremzedelere 'bedava ev' sözü verenler, hem sözlerini hem de Hatay'la birlikte diğer şehirlerimizin de yolunu unuttu." demişti.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan’ın o sözlerine fotoğrafla yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Depremzedelere “ücretsiz konut” sözümüz, bir vaatten öte, anayasal zorunluluktur. İktidara gelseydik, bu sorumululuğumuzu yerine getirecektik. Ancak kendisi anayasayı tanımayan bir kişi olduğu için, bunu bilmemesi normal."

66666

"İkincisi de Cumhuriyet Halk Partisi, milletle el ele vermiş bir siyasi partidir; oy verene değil, ihtiyaç duyana koşar" diyen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Bu fotoğraflar TBMM Grup Başkanvekilimiz ve Kadın Kolları Genel Başkanımız öncülüğünde, tüm kadın milletvekillerimizden oluşan heyetimizin, 15-16 Ağustos 2023’te, deprem bölgesine yapmış olduğu ziyaretten… Her sözü yalan ve iftira olan bir kişiden, utanmasını beklemiyorum."

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN