Kılıçdaroğlu'ndan 'İmamoğlu ve Yavaş' mesajı: Cumhuriyetin en önemli yılında birlikte başaracağız

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Türkiye'yi ayrım yapmadan yöneteceklerini belirterek, "İki başkenti yöneten iki aktör, cumhuriyetimizin en önemli yılında da cumhurbaşkanı yardımcısı olacaklar" dedi.

Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Bağcılar Kadın Merkezi'nde konuştu. Konuşmasında "ayrım yapmadan hizmet" mesajını veren ana muhalefet lideri, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın, seçimi kazanmaları durumunda cumhurbaşkanı yardımcısı olacaklarını hatırlatarak, hep beraber çalışacaklarını vurguladı.

'BİZİM KİTABIMIZDA AYRIMCILIK YOK'

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Ne için iktidar diyoruz? Kadın-erkek eşitliği için, her evde huzur ve bereketin olması için, adalet için, dezavantajlı gruplar için, başı açık başı kapalı ayrımını kaldırmak için, kucaklaşmak için iktidar! Evet iktidar halk için, millet için iktidar!

İstanbul'u da Bağcılar'ı da seviyorum. Burada yaşayanları da seviyorum. Oy oranımızın burada düşük olduğunu biliyorum. Kimse merak etmesin, Ekrem başkan nasıl ayrım yapmıyorsa, Türkiye'de de ayrım yapmayacağız, bizim kitabımızda bu yoktur.

'İMAMOĞLU VE YAVAŞ İLE BERABER YAPACAĞIZ'

Ekrem başkanımız ve diğer tüm belediye başkanlarımız soluğu hemen deprem bölgesinde aldılar, kimseye ayrımcılık yapmadan çalıştılar. Allah izin verirse Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanı yardımcısı olarak hizmet verecek. Mansur Yavaş da elinden gelen tüm gücü gösterecek. Neden onlar? Bizim tarihimizde iki önemli başkent var. Osmanlı'nın başkenti İstanbul ve cumhuriyetin başkenti Ankara. Demek ki iki başkenti yöneten iki aktör, cumhuriyetimizin en önemli yılında da cumhurbaşkanı yardımcısı olacaklar.

Çekilen zorlukları biliyorum evet ama malı götürenleri de biliyorum. Benim bu millete sözüm var, ben o çalınan 418 milyar doları alacağım, bu milletin kasasına koyacağım. Benim için 'gelmesin' dediklerini biliyorum. Ama benim güvencem millettir. Hepimiz için yapacağım. Ekrem başkan nasıl İstanbul'a hizmet ettiyse aynısını Türkiye için de yapacak. Beraber başaracağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN