Kılıçdaroğlu SMS yasağına tepki gösterdi: Tümüyle karartma altındayım

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde kendisine yönelik uygulanan kısıtlamalara ve saldırılara dikkat çekerek "Gazetecilere programımızı duyuracağım mesajı atamıyorum. Telekomünikasyon şirketleri gazetecilere SMS atmamı engelliyor. Tümüyle karartma altındayım" dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yayımladığı video mesajında, "Gazetecilere programımızı duyuracağım mesajı atamıyorum. Telekomünikasyon şirketleri gazetecilere SMS atmamı engelliyor. Tümüyle karartma altındayım" ifadelerini kullandı.

BTK YASAK GETİRMİŞTİ

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Kılıçdaroğlu’nun SMS göndermesini engelleyerek yasak kararı aldı. Karara ilişkin açıklama yapan Kılıçdaroğlu BTK'ya tepki göstermişti. Kılıçdaroğlu, "Tümüyle karartma altındayım" diyerek sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

'TÜMÜYLE KARARTMA ALTINDAYIM'

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sürekli iftiralar, yalanlar, komplolar, sandıklarda tuhaflıklar, müşahitleri yasaklama çabaları, Babala TV’yle ilgili korkunç bir yalan kampanyası, montaj videolar, mobil ekranlarımızı yasaklamalar… Şimdi de gazetecilere programımızı duyuracağım kısa mesajı atamıyorum. Telekomünikasyon şirketleri gazetecilere SMS atmamı engelliyor. Tümüyle karartma altındayım.

'NE İSTİYORSUN BU ÜLKEDEN KORKAK ADAM?'

Soruyorum Erdoğan: Seçime mi girmeyeyim? Bu mu istediğin? Türkiye’de seçim yapılamıyor. Korkak bu adam korkak. Bir korkak yüzünden ülke gidiyor. Seçim yapılamaz duruma geliyor. Ne istiyorsun bu ülkeden korkak adam?”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN