Kılıçdaroğlu'ndan BTK'nın SMS engellemesine tepki: Videonun altındaki linki rehberinizdeki herkese gönderin

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kredi kartı borçlarıyla ilgili vatandaşa SMS göndermesi sonrası BTK seçim döneminde SMS'le propaganda yasağını hatırladı, Kılıçdaroğlu yeni SMS atamayınca çektiği videonun elden ele paylaşılmasını istedi. Kılıçdaroğlu, BTK'nın SMS engellemesine sosyal medya hesabından paylaştığı video ile tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu "Videonun altındaki linki rehberindeki herkese gönderin" çağrısında bulundu.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun SMS göndermesini engellemek için yasak kararı aldı. BTK'nın kararına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulundu. EYT konusunda göndermek istedikleri SMS'in engellendiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Halkımızla buluşmamıza, size sesimizi duyurmamıza tahammül edemiyorlar. O mesajda şunu söylemiştim: EYT'deki çifte standart son bulacak." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun videodaki açıklamaları şöyle;

"Sevgili halkım... Meydanlarda, televizyonlarda, gazetelerde uygulanan ambargoyla milletimize ulaşmamız engelleniyor. Bu duvarı aşmak için bugün EYT konusunda yapacaklarımızı anlatmak için kısa bir mesaj gönderdik. Ancak BTK bu kısa mesajımızı engelledi. Halkımızla buluşmamıza, size sesimizi duyurmamıza tahammül edemiyorlar. O mesajda şunu söylemiştim: EYT'deki çifte standart son bulacak. 8 Eylül1999'da sigortalı olan emekliliğe hak kazanıyor. Ama 1 gün sonrasında sigortalı olan tam 17 yıl sonra emekli olabiliyor. EYT'deki bu adaletsizliği bitireceğim. Vatanını seven sandığa gelsin. Şimdi bu videoyu izleyen herkesten bir istirhamım var. Sevgili halkım bu videonun altına videoyu indirebileceğiniz bir link bırakacağım. Şimdi herkes tüm rehberine bu videoyu göndersin. Saraya ve saray aparatı kurum yöneticilerine inat tüm milletimize ulaşacağız. Unutmayın birleşe birleşe kazanacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN