Kılıçdaroğlu'nun ABD yolculuğu başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Hava Yollarına (THY) ait uçakla ABD'nin Boston kentine gitti. Teknolojik ve bilimsel gelişmelere yönelik fikir alışverişleri için yapılan ziyarette Kılıçdaroğlu, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) ve Harvard Üniversitesindeki programlara katılacak. Ardından Washington'a geçerek sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle biraraya gelecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün başlayacak ABD ziyareti için Ankara'dan tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı'na gelerek VIP Salonu'nda bir süre bekledi.

Salondan çıkarken basın mensuplarına el sallayan Kılıçdaroğlu ile beraberindekiler, THY'ye ait tarifeli seferle saat 15.15'te ABD'ye hareket etti.

5554605.jpg

Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre ile CHP Genel Başkan Başdanışmanı Hacer Foggo da Boston'a gitti.

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile beraberindekileri havalimanından uğurladı.

5554607.jpg

ABD'de bulunan CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke'nin heyete bu ülkede katılacağı öğrenildi.

YENİ DURAKLARLA DEVAM EDECEK

5554609.jpg

CHP liderinin Boston ve Washington’a 9-13 Ekim tarihlerinde yapacağı ziyaretin 'CHP’nin İkinci Yüzyıl Vizyonu' çerçevesinde yapılacağı belirtilirken Kılıçdaroğlu’nun İletişim Koordinatörü Ömer Topsakal, "ABD, bu vizyon yolculuğunun sadece ilk durağıdır. Dünyadaki yeni duraklarıyla devam edecek ve tamamlanmasını takiben ülkemizde tüm detaylarıyla ilan edilecektir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN