Kılıçdaroğlu'nun 'Alevi' videosu 100 milyonu aştı

Kılıçdaroğlu'nun 'Alevi' videosu 100 milyonu aştı

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun 'Alevi' başlığıyla yayınladığı video üç günde 100 milyon görüntülenmeyi aştı. Kılıçdaroğlu videoda özellikle genç seçmene seslenmiş, kimliklerin değil başarının ve hayallerin konuşulması gerektiğine vurgu yapmıştı.

Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Twitter hesabından yayınladığı 'Alevi' başlıklı video, Twitter'da 100 milyondan fazla görüntülendi.

Kılıçdaroğlu, yayınladığı 3 dakikalık videoya, "Ben Aleviyim. Hak Muhammed, Ali inancı ile yetişmiş, samimi bir Müslümanım. Harama el uzatmam" sözleriyle başlamış kimlikler üzerinden ayrıştırılmaya son verilmesi çağrısında bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu, video mesajında genç seçmene özetle şu şekilde seslenmişti:

'ORTAK HAYALLERİMİZİ KONUŞACAĞIZ'

Kimliğimiz bizi biz yapan varlığımızdır ve elbette onurla sahip çıkmamız gerekir.

Kimlikleri konuşmayacağız, başarıları konuşacağız. Artık ayrışmaları konuşmayacağız, ortak hayallerimizi konuşacağız. Bu değişim seferinde benimle olacak mısın?

Alevi olmaz diyen bu sisteme, doğru olan, ahlaklı olan, dürüst olan olur” diyecek misin? Gelin gençler bu eşiği hep birlikte aşalım.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN