Kılıçdaroğlu'nun mesajları engellenmişti: Erdoğan'dan seçmene 'rehavet' SMS'i

Kılıçdaroğlu'nun mesajları engellenmişti: Erdoğan'dan seçmene 'rehavet' SMS'i

Türkiye, bugün cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitti. Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun vatandaşlara ulaştırmak istediği mesajlar BTK'nın aldığı kararla engellenmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise oy kullanma işlemi esnasında seçmenlere "Herbirimizin sandığa giderek oyunu kullanması çok büyük önem arz etmektedir. Vakit rehavet vakti değildir" ifadelerinin yer aldığı bir SMS gönderdi.

28 Mayıs ikinci tur cumhurbaşkanı seçimi için vatandaşlar sandık başında. Bugün 17.00'ye kadar sürecek oy verme işlemi sonucunda Türkiye kararını vermiş olacak. Seçim sürecine gidilirken birçok olumsuz olaylar da meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçmenlere iletmek istediği seçim kampanya mesajları Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) aldığı kararla engellenmişti.

ERDOĞAN'DAN 'REHAVET' MESAJI

Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan, oy verme işlemi esnasında seçmenlere SMS göndererek "Sayın üyemiz, Türkiye Yüzyılı için herbirimizin sandığa giderek oyunu kullanması çok büyük önem arz etmektedir. Vakit rehavet vakti değildir. Sen oyunu kullanırsan biz kazanacağız Türkiye kazanacak" ifadelerine yer verdi.

SADECE ÜYELERE GİTMEDİ

Diken'den Altan Sancar, söz konusu SMS'i paylaşarak "Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin üyelerine gönderdiği mesajla 'rehavet' uyarısı yaparak oy kullanma çağrısı yaptı. (Partiler yasal olarak üyelerine mesaj gönderebilir) Ancak sadece üyelere gitmediğine dair de bilgiler var" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN