Yayaya bilerek mi çarptı?

Günümüzde trafiğe çıkmak adeta ölüme yürümek gibi birşey oldu. Her geçen gün korkunç kazalar yaşanırken gelen son görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Burası Amerika değil Türkiye! Kırmızı ışıkta geçen yayaya bilerek çarpan motorcu sosyal medyayı salladı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı. İşte o ilginç görüntüler...

Kadıköy'de kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına motosiklet çarptı. Kadın kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, olay anı motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

KAZA BOSTANCI SAHİL YOLUNDA MEYDANA GELDİ

Bostancı sahil yolunda yaşanan kazada, yayalara kırmızı ışık yanarken yolun boş olmasından faydalanarak karşıya geçmeye çalışan kadına, seyir halindeki bir motosiklet sürücüsü çarptı. Motosiklet sürücüsü, yayalara kırmızı ışıkta geçtikleri için tepki gösterirken, yolda ilerleyen kadını fark edemedi ve çarpma anı kask kamerasına kaydedildi.

yeni-proje-29.jpg

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ VE YAYALARIN TEPKİSİ

Kazanın ardından, yine kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçen yayalar, motosiklet sürücüsüne tepki gösterdi. Motosiklet sürücüsü ise olay anında kırmızı ışığın yandığını belirterek kendini savundu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kısa sürede viral oldu ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından tartışıldı.

yeni-proje-28.jpg

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıyan görüntüler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kaza anını izleyen kullanıcılar, yayaların ve motosiklet sürücüsünün tutumunu eleştirdi. Olay, trafikteki kurallara uyulmasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN