Kışlık botlarınızı çıkarın! Resmen donacağız: Mayıs ayına girmeden neye uğradığınızı şaşıracaksınız

Kışlık botlarınızı çıkarın! Resmen donacağız: Mayıs ayına girmeden neye uğradığınızı şaşıracaksınız

Son dakika haberi... Mart ayında etkili olan soğuk hava dalgası Nisan ayı ile birlikte yerini sıcak havaya bırakmış durumda. Hafta sonundan bu yana devam eden güneşli hava yeni haftada etkisini sürdüryor. Vatandaşlar 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yağışlar tekrardan gelecek mi?' sorusunu araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Resmen donacağız! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih vererek uyardı. O gün sakın dışarı atkısız beresiz çıkmayın!

Nisan ayı ile birlikte sıcak hava dalgası etkisini iyice arttırmış durumda. Hava sıcaklıkları 3-4 derece birden yükselirken güneş etkisini iyice arttırdı. Uzmanlardan kuraklık uyarıları peş peşe gelirken vatandaşlar 'İstanbul'a tekrardan kar ne zaman yağacak? Yağışlar gelecek mi?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Mont ve atkılarınızı çıkartın. Resmen donacağız! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Nisan ayının sonunu işaret ederek uyardı. Türkiye buz kesecek! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Batı Karadeniz (Sinop hariç), Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Ordu, Batman ve Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ghhghghg-58.jpg

Buna göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Muş, Bitlis, Ağrı ve Van çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN SONRA SAĞANAK YAĞIŞLAR GELİYOR

Hafta boyunca yurdun büyük bölümünde yağışlı sistem etkisini sürdürecek. Çarşamba gününden itibaren sıcaklıkların düşerek Ankara'da 10, İstanbul'da 15, Trabzon ve Samsun'da 13, Antalya ve İzmir'de 20, Diyarbakır'da 23, Adana'da 19 derece civarında seyretmesi bekleniyor.

ghhghggh-28.jpg

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ UZMAN TARİH VEREREK UYARDI: TÜRKİYE RESMEN DONACAK!

Daha önce İstanbul'a ne zaman kar yağacağını doğru tahmin eden ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Nisan ayının sonunu işaret eden Ökten, kuvvetli yağışlar için vatandaşları uyardı. Soğuk hava dalgası için tarih veren Ökten, "Ay sonu Türkiye'ye soğuk hava dalgası gelme ihtimali yüksek." diyerek vatandaşları uyardı.

b1.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

25 NİSAN 2023 SALI GÜNÜ

h1.png

26 NİSAN 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h2.png

27 NİSAN 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h3.png

28 NİSAN 2023 CUMA GÜNÜ

h4.png

29 NİSAN 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN