Kız meselesi yüzünden kavga ettiler! Amcaoğullarından biri katil oldu biri kurban…

Kız meselesi yüzünden kavga ettiler! Amcaoğullarından biri katil oldu biri kurban…

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde iki amca çocukları kız meselesi yüzünden kavga etti. Kavga büyüyünce çocuklardan biri elindeki pompalı tüfekle etrafa saldırdı. Saldırı sonucunda olayla alakası olmayan kasiyer hayatını kaybetti! Amca çocuklarından biri katil olurken öbürü de ağır yaralandı…

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Kız meselesi ile ilgili parkta buluşma kararı alan iki amca çocuğu bir anda kavgaya tutuştu. Kavga büyünce çocuklardan biri kaçarak bir markete sığındı. O esnada markette olan kasiyer Merve Acar (28) ise pompalı tüfekten çıkan saçmaların kurbanı oldu. Amca çocuklarından biri pompalı tüfeği kullandığı için katil olurken diğeri ise markette yaralandı.

KIZ KAVGASI KANLI BİTTİ

Geve saat 00.15 sularında meydana gelen olayda Kayhan Mahallesi’nde bulunan iki amca çocuğu bir kız meselesini halletmek üzere parkta buluştu. İddiaya göre, Hasan Söylemez ile amcasının oğlu Yusuf Söylemez, meseleyi halletmek için buluşma kararı aldı. Yusuf S. yanında Emircan U., Muhammet S., Furkan A. İsmail B., Tolga G. ve Buse K.'yı de getirdi. Kuzenler arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya döndü. Hasan S., yanında taşıdığı bıçağı çıkararak kuzeni Yusuf S’yi elinden yaraladı. Daha sonra olay yerinden kaçarak bir markete saklandı. Yusuf S. ise elindeki pompalı tüfekle kuzeninin peşine düştü. Markete girdiğini görünce içeri daldı ve ateş etti. Pompalıdan çıkan saçmalar ise markette kasiyerlik yapan Merve Acar’ı göğsünden yaraladı. O esnada Hasan Söylemez de yaralandı. Yusuf Söylemez ve beraberindekiler ise marketten kaçarak uzaklaştı.

1.jpg

İhbarlar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi yaralıları Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Hasan Söylemez’in hayati tehlikesi olmadığı bildirilirken Merve Acar ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2.jpg

Olaya ilişkin aramalara başlayan İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu Amirliği olaya karışanları tespit etti ve saklandıkları yerde yakaladı. 7 kişi sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN