Kızılay 1500 personel alımı yapacak! O şartı sağlayan KPSS gerek kalmadan işe başlıyor!

Kızılay 1500 personel alımı yapacak! O şartı sağlayan KPSS gerek kalmadan işe başlıyor!

Haziran ayı ile birlikte kurumlar tarafından yapılan personel alımları da dikkat çekiyor. Yayınlanan ilan kapsamında Kızılay sağlık personeli alımı yapılacağını duyurdu. KPSS şartsız personel alımları için detaylar paylaşıldı. İşte Kızılay personel başvuru detayları…

Kızılay tarafından yayınlanan güncel iş ilanları oldukça dikkat çekiyor. Sağlık sektöründe bulunan eleman eksikliğini tamamlamak amacıyla yapılacak personel alımları içinde detaylar paylaşıldı. Adaylardan KPSS şartının istenmediği belirtilirken hasta kayıt personeli departmanı için alım yapılacağının altı çizildi. Kızılay bünyesinde çalışmak üzere kaç personel alımı yapılacağı ise en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Kızılay personel başvuru detayları…

KIZILAY PERSONEL BAŞVURULARI BAŞLADI

Sağlık sektöründe alım bekleyen binlerce vatandaş Kızılay tarafından yayınlanan ilanları yakından takip ediyor. 4 tam teşekküllü hastane ve 2 tıp birimi ile hizmet veren Kızılay yeni personel alımları için düğmeye bastı. Yapılan açıklama doğrultusunda kurum bünyesinde 1500 personel alımı yapılacağı belirtildi. Kızılay hasta kayıt departmanı kapsamında personel alımı yapılacağını belirtti. Hasta kayıt personelinin yapacağı görevler şu şekildedir:

  • Hastalara gerekli bilgileri aktarmak,
  • Randevu planlamak,
  • Hastanın kabuk işlemlerini tamamlamak,
  • Hastalardan ödeme almak ve fatura kesmek gibi görevleri yaptığını belirtti.

HASTA KAYIT PERSONELİ BAŞVURU DETAYLARI NELERDİR?

Kızılay tarafından yayınlanan ilanlar kapsamında başvuruda bulunmak isteyen adayların taşıması gereken belirli özellikler bulunuyor. Adaylardan KPSS şartı istenmediği belirtilirken Kızılay bünyesinde çalıştıracağı personellerden istediği özellikler şu şekildedir:

  • Üniversitenin ilgili bölümünden mezun olması,
  • Hastane otomasyon sistemleri konusunda tecrübeli,
  • Sağlık sektöründe en az 3 yıl deneyimi olan,
  • Sağlık sektöründe 'Hasta Kayıt Yetkilisi ‘pozisyonunda çalışmış,
  • Hasta ve hasta yakınlarıyla etkili iletişim kurabilen aynı zamanda empati kurma becerisine sahip,
  • Planlama ve Organizasyon yeteneğine sahip,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, sabırlı, güler yüzlü ve dinamik,
  • Microsoft Office programlarına hâkim, gibi şartlara haiz olmaları gerekmekte.

Belirtilen şartları sağlayan adayların ilanına başvuru yapabileceği belirtildi. Kızılay kapsamında yapılacak alımlar için adayların https://basvuru.kizilaykariyer.com/p34urr56kbxjwplxhpbmgqw3u3.job adresi üzerinden başvuru yapabilecek aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN