Kobranın ağzından çıkanlara kimse inanamadı! O vaziyette onları oraya nasıl soktun?

Kobranın ağzından çıkanlara kimse inanamadı! O vaziyette onları oraya nasıl soktun?

Yaz aylarında etkili olan sıcak havalar ile birlikte kendilerini doğaya atan yılanlar bu sefer insan yaşamına dahil olmaya başladı. Bir ormanda gezen grubun çektikleri görüntüler ise tüm dünyayı ağaya kaldırdı. Dev yılan ağzından öyle bir şey çıkardı ki görenler gözlerine inanamadı. Kobranın ağzından çıkanlara kimse inanamadı! O şekilde nasıl yutabildin? Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Korkulan istila başladı!

Havaların soğumasıyla birlikte yılanlar yuva bulup kış uykusuna yatmaya başladı. Bazı yılanlar ise bu uyku için beslenmek için farklı şeyler yerken bir ormanda çekilen görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Bir grup tarafından ormanda çekilen görüntüler görenleri şoke etti. Kobranın ağzından çıkanlara kimse inanamadı! Birer birer kustu... O vaziyette onları oraya nasıl soktun? İşte o korkulan kare...

Yılan haberleri ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor. Bir ormanda kaydedilen görüntüler izleyenleri şoke etti. Dev kobranın ağzından öyle bir şey çıktı ki...

KOBRANIN AĞZINDAN ÇIKANLARA KİMSE İNANAMDI!

Ormanda geziye çıkan bir grup tarafından çekilen görüntüler izleyenleri şoke etti. Çimlerin üzerinden kıvrıla kıvrıla bir ağacın dibine yaklaşan yılan ağzından 3 yumurtayı kustuğu anlar kameraya yansıdı. Çekilen görüntülerde yılanın kobra olduğu öğrenilirken video sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

hghhggh-11.jpg

UZMANLAR UYARDI: GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ KAÇIN

Çekilen görüntüler sonrası uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Yılanların kış uykusu için fazla yemek tükettiklerini ve oldukça agresif olduklarını belirten yetkililer, yılan saldırılarına karşı uyarılarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN