Kola ve cips sevenlere kötü haber! Artık el bile değmeyecek: Büyük zam geliyor

Kola ve cips sevenlere kötü haber! Artık el bile değmeyecek: Büyük zam geliyor

Kola ve cips ayrılmaz ikili olarak öne çıkıyor! Herkesin sevdiği o ikiliden ise kötü haber var! Artık el bile değmeyecek fiyata satılacak! Büyük zam yolda...

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına eklenen yeni zamları duyurarak, kola ve cips fiyatlarına yapılacak zamlara dair bilgi verdi.

CİPS FİYATLARI 35 LİRAYI BULACAK

cips-fiyatlari.webp

Dündar'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, büyük boy cipslerin fiyatı 30 TL'den 35 TL'ye, süper boyun fiyatı ise 25 TL'den 30 TL'ye çıkacak. Cips fiyatlarındaki bu zamların 15 Ocak tarihinde yürürlüğe gireceği belirtildi.

COCA COLA GRUBUNA YÜZDE 20'LİK ZAM

kola-fiyatlari.webp

Dündar, zam haberini şu ifadelerle paylaştı:

"Coca cola litrelik grubuna ayın 15'inde %20 civarında bir zam geçişi olacaktır. Parti boy fiyatı 30 TL'den 35 TL'ye, Süper boy fiyatı ise 25 TL'den 30 TL'ye çıkacak. 15 Ocak'ta fiyat geçişi gerçekleşecektir. ÖTV'de indirime gidilmeli acilen."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN