Komşuda hortum felaketi! Türk aile felaketi anbean kaydetti... İstanbul'a doğru yola çıktı...

Türkiye'de sular durulmak bilmiyor. Komşu ülkede çıkan hortum felaketi adım adım İstanbul'a yaklaşıyor. Türk aile korku dolu anları anbean kayıt altına aldı. AKOM, akşam saatleri için İstanbul'a da uyarılarını peş peşe sıraladı. İşte tüm detaylar…

Türkiye'nin komşu ülkesi Bulgaristan'da çıkan hortum ortalığı toz dumana katarken yavaş yavaş Türkiye'ye doğru yola çıktığı belirtildi. Bulgaristan'da yaşanan hortumu taş taş üstünde bırakmadı. Yaşanan anları saniye saniye kayıt altına alan Türk ailenin korkuları da seslerinden anlaşılıyordu. İşte tüm detaylar…

BULGARİSTAN'DAN SIÇRAYIP İSTANBUL'U VURACAK

Bulgaristan'da taş üstünde taş bırakmayan hortum felaketinin ardından ekipler harekete geçti. AKOM tarafından yapılan paylaşım ile birlikte İstanbul'da akşam saatlerinde hava sıcaklığının hızlı bir şekilde düşeceği belirtildi.

İstanbul'da fırtına ve yağış beklentisi devam ederken yağış anında şimşek, yıldırım ve lokal dolu hadiselerinin yaşanabileceği vurgulandı.

istanbul-firtina.jpg

İSTANBUL'A FIRTINA UYARISI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul'da akşam saatlerinde lodosun etkili olacağını işaret ederken dolu yağışı ile birlikte fırtınanın da etkisini göstereceği aktarıldı. Akşam saatlerinde dışarı çıkan İstanbullularda tir tir titreyecek. Hava sıcaklıklarının 6 ile 10 derece arasında düşeceği belirtildi. Vatandaşların olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN