Konteyner kentte korkutan yangın! Alevler bir anda yayıldı

6 Şubat depreminden sonra evsiz kalan depremzedelerin bölgede hayatta kalma mücadelesi devam ediyor. Hatay'da depremzedelerin yaşadığı bir konteyner kentte yangın çıktı. Yangın paniğe neden olurken 2 konteyner kullanılmaz hale geldi.

Hatay'da kiler olarak kullanılan bir konteynerda yangın çıktı. Yangını görenler hortum ve bidonlarla yangına müdahale etmek istedi. Hızla büyüyen yangın, depremzede bir ailenin kaldığı konteynere sıçradı. Bölgede korku yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

8668981.jpg

Yangında 2 konteyner kullanılmaz hale geldi. Yangın anında konteynerde kimsenin olmamasıysa olası faciayı önledi. Yangının çıkış nedeni belirlenmeye çalışıyor.

8668982.jpg

NE OLMUŞTU?

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 11 çevre ili yıkan depremlerde 50 binden fazla vatandaş göçük altında kalarak hayatını kaybetmiş, binlerce insan yaralı ve evsiz kalmıştı. Depremzedeler bölgedeki konteyner ve çadırlarda kalarak gelen yardımlarla yaşamaya çalışıyor.

ppppp.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN