Konya'da cinayet: İki kızını katledip kendini ihbar etti

Konya'da cinayet: İki kızını katledip kendini ihbar etti

Konya'da Suriye uyruklu Yusuf El Ahmed, iki kızı ile tarışma yaşadıktan sonra bıçaklayarak öldürdü. Ahmed, kızlarının öldürmesi sonrasında polisi arayarak kendini ihbar etti. Yusuf El Ahmed'in polise verdiği ilk ifadesinde, "Kızlarımla namus meselesi yüzünden tartıştım" dediği iddia edildi.

Konya'da saat 12.30 sıralarında Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi Nevruz Sokak'ta bulunan Bodrum katlarındaki evlerinde Suriye uyruklu Yusuf El Ahmed ile kızları Kevser El Ahmed ve Merve El Ahmed arasında bir tartışma meydana geldi. Yusuf El Ahmed, tartışma sırasında iki kızını da bıçaklayarak öldürdü. Ahmed, kızlarını öldürmesinin ardından polise gidip teslim oldu.

6056238

Yusuf El Ahmed’in ihbarı üzerine eve giden polis ekipleri, Kevser ve Merve El Ahmed kardeşlerin cansız bedenlerini buldu. Kardeşlerin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından otopsi için Konya Şehir Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

6056237

Anne Hatice El Ahmed'in olay sırasında hastaneye muayeneye gittiği evde ise ailenin en küçük bir çocuğu ile bir yakınlarının olduğu belirtildi.

Yusuf El Ahmed'in polise verdiği ilk ifadesinde, "Kızlarımla namus meselesi yüzünden tartıştım" dediği iddia edildi.

6056236

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN