KPSS derdi yok mezuniyet şartı yok! 29 bin beden işçisi işe alınacak... Bu fırsat kaçmaz

KPSS derdi yok mezuniyet şartı yok! 29 bin beden işçisi işe alınacak... Bu fırsat kaçmaz

Son zamanlarda peş peşe duyurulan personel alımlarına İŞKUR tarafından yenileri ekleniyor. Yoğun bir şekilde İŞKUR üzerinden beden işçisi alımları paylaşılmaya devam ediliyor. Özel sektör kapsamında paylaşılan ilanlar ile toplamda 29 bin 880 beden işçisi alımı yapılacak. KPSS şartı ve mülakat aranmazken ilkokul mezunu olmanız yeterli. İşte tüm detaylar...

Türkiye İş Kurumu tarafından personel alım ilanları sık sık güncellenmeye devam ediyor. İş imkanı arayan milyonlarca vatandaşın gün içerisinde sürekli olarak takip ettiği iş ilanları listesi yeniden güncellendi.

KPSS ŞARTSIZ 29 BİN 880 KİŞİLİK ALIM

Beden işçisi alımlarını duyuran İŞKUR, özel sektör firmalarından gelen 29 bin 880 beden işçisi alımı yapılacağını açıkladı. Başvuru yapacak olan adaylardan ise KPSS şartı ya da herhangi bir mülakat istenmiyor.

İlkokul mezunu olan herkesin başvuruda bulunabileceği beden işçisi alımları yoğunlukla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana ve Şırnak illerinde yapılıyor. Özel firmalara yapılan beden işçisi alımlarına dair şartlar firmadan firmaya değişiklik gösterebilir. Adayların şartlara göre başvuruda bulunması öneriliyor.

image-138.webp

İŞKUR BAŞVURU SÜRECİ

İş imkanı arayanlar için İŞKUR üzerinden beden işçisi alımlarına dair binlerce ilan yer alıyor. İŞKUR resmi web sitenize kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak kolay bir şekilde iş başvurusunda bulunabilirsiniz. İlanlar kısmında size uygun olan bir meslek üzerinden başvuruda bulunarak iş imkanı kazanabilirsiniz.

BEDEN İŞÇİSİ NE İŞ YAPAR?

İŞKUR üzerinden yoğun bir talep olan beden işçisi ise araştırma konusu oldu. Firmalar tarafından alınan beden işçisinin görevleri; kas gücünü kullanarak taşıma, kaldırma, istifleme, kürekleme, kazma ve benzeri işlerdir. Firmadan firmaya değişiklik göstererek işçilik aletlerini gerekli yerlerde kullanarak ücret karşılığı insan gücü gerektiren bir işte çalışanlara beden işçisi denir.

İŞKUR BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN