KPSS şartını unutun! Aydın, Kırıkkale, İstanbul, Trabzon… Belediyeler hızlandı: Çok sayıda personel alınacak

KPSS şartını unutun! Aydın, Kırıkkale, İstanbul, Trabzon…  Belediyeler hızlandı: Çok sayıda personel alınacak

Belediyeler bünyesinde yapılan personel alımları hız kazandı. Çanakkale, Erzurum, Aydın, İstanbul, Trabzon ve daha birçok şehirde iş arayan vatandaşın yüzünü güldüren açıklamalar peş peşe geldi. Belediyeler bünyesinde yapılacak personel alımları dikkatle takip edilirken KPSS şartı olmaksızın 334 personel alımı yapılacağı bildirildi. İşte personel başvuru detayları…

Belediye bünyesinde çalışmak isteyen binlerce kişiye sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Şubat ayı itibariyle çok sayıda personel alımı yapılacağı belirtilirken alımların İŞKUR üzerinden yapılacağı bildirildi. KPSS sınavı olmadan girebileceğiniz kadrolarda netlik kazanıyor. İşte personel başvuru detayları…

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye genelinde yapılacak personel alımları için İŞKUR güncel ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. 18 farklı şehirde belediyeler kapsamında KPSS şartsız 334 personel alımı yapılacağı belirtildi. Başvuruların kurumlara şahsen ya da e-posta yoluyla yapılabileceği aktarıldı. İlan detaylarını öğrenmek isteyen kişiler İŞKUR resmi internet sitesinde ziyaret edebilir.

personel-alimi-aa.jpg

ALIMLAR HANGİ ŞEHİRLERDE YAPILACAK?

Belediyeler bünyesinde yapılacak personel alımları şu şehirlerde yapılacak:

Aydın, Kırıkkale, İstanbul, Trabzon, Çanakkale, Erzurum, Sivas, Konya, Kayseri, Yalova, Muğla, Mersin, Denizli, İzmir, Isparta, Delice, Manisa, ve Ordu

HANGİ KURUMLAR VE KADROLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?

Yayınlanan ilanlar kapsamında Valilik, Kaymakamlık, Belediye ile birlikte birçok farklı kurumda alım yapılacak aktarıldı. Şehir içi otobüs şoförü, temizlik personeli, ağır işçi, güvenlik görevlisi ve farklı pozisyonlarda alım yapılacak.

personel-3.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Açılan ilanların birçoğunda adayların genel şartları sağlaması istenirken bazılarında KPSS detayının bulunduğu da görülmektedir. Adaylardan istenen genel başvuru şartları şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması,
  • Suç yükümlülüğü bulundurmaması,
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması şartlarının sağlanması gerekmektedir.
  • Bazı kadrolarda istenen KPSS şartı için 2020, 2021 veya 2022 KPSS P3 puan türünden en az 60 puanının bulunması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN