KPSS şartsız o illere personel alınıyor! Üstelik asgari ücretten kat kat fazla maaşla… Başvurular başladı, kaçırmayın!

KPSS şartsız o illere personel alınıyor! Üstelik asgari ücretten kat kat fazla maaşla… Başvurular başladı, kaçırmayın!

İş arayan milyonlarca insanı ilgilendiren o haber geldi! Üstelik KPSS şartı istemeden yüzlerce işçi alınacak. Asgari ücretten kat kat fazla maaş verileceği de edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Başvuru yapmak isteyenler ise acele etsin, talep oldukça fazla…

Türkiye İş Kurumu duyurdu! Tam 14 ilde KPSS şartı olmadan işçi alımı yapılacak. Üstelik 4 binden fazla işçi alımı yapılacak. Toplum yararına çalışma programı kapsamında alınacak işçilerin kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edileceği öğrenildi. Başvuruları kaçırmadan siz de göz atsanız iyi olur…

KPSS ŞARTI OLMADAN EN AZ 16.500 TL MAAŞLA

TYP olarak geçen ve Toplum Yararına Programlar olarak bilinen alanda kamuya geçici olarak istihdam edecek işçi alımları yapılıyor. İŞKUR tarafından yürütülen bu program kapsamında eylül ayında yapılacak işçi alımlarına ilişkin detaylar da netleşti. Bu program kapsamında kabul alanlar genelde 6 ila 9 ay arasında çalışıyor. Ama süre dolunca adaylar işsiz kalabiliyor.

is.jpg

ALIM YAPACAK İLLER

İşçi alımları farklı şehirlerde gerçekleştiriliyor. Başvuruların alındığı şehirler ise şu şekilde:

Çankırı

Adana

Gaziantep

İzmir

Karabük

Osmaniye

Ağrı

Ankara

Edirne

Nevşehir

Trabzon

Erzurum

Balıkesir

is2.jpg

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

TYP işçi alımlarına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar başvurularını internet üzerinden yapıyor. Bunun için ilk olarak İŞKUR’un resmi internet sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Açılan pencerede “İş Arayan” kısmından giriş yapmanız gerekiyor. Eğer ki İŞKUR iş arayan bölümünde hesabınız yoksa “E-Devlet” üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Giriş işlemini tamamladıktan sonra ise açılan sayfadaki adımları takip ederek istenen bilgileri girmeniz gerekiyor. Merak ettiğiniz ilanların numarasına tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Öte yandan hangi yerlere hangi alanlarda alım yapıldığını görebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN