Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak yarın belli oluyor

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak yarın belli oluyor

Kurban Bayramına sayılı günler kala henüz tatilin süresi konusunda resmi açıklama yapılmadı. Yarın toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrasında açıklama yapılması bekleniyor.

Bakanlar Kurulu 12 Temmuz'da yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak kurulda Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağının açıklanması bekleniyor.

'MİLLETE SESLENİŞTE HALKA DUYURACAĞIM'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Diyarbakır'daki ziyaretinde Kurban Bayramı tatilinin sorulması üzerine, "Şu anda onunla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. En uygun şekilde. Tatil süreci sanki böyle 10 gün, 9 gün gibi bu arada dolaşıyor, bunu millete seslenişte halkıma duyuracağım" ifadelerini kullanmıştı.

12 Temmuz Pazartesi15.30'da başlayacak olan bakanlar kurulu toplantısı sonrası yürütülen çalışmaların neticesinde tatilin süresi netlik kazanacak. Öte yandan bayram süresince korona tedbirleri kapsamında herhangi bir kısıtlama olup olmayacağı da yine bakanlar kurulu toplantısında ele alınacak. Salgının boyutları ve günlük vaka sayılarındaki artış da yine gündemde olması beklenen başlıklar arasında yerini alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN