Liderlerden başsağlığı mesajı

Liderlerden başsağlığı mesajı

Depremin vurduğu illerden Adıyaman ve Şanlıurfa, bu kez de sel felaketiyle mücadele ediyor. İki kentte sel felaketi nedeniyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenilirken kayıpları arama çalışmaları da sürüyor. Sel felaketinde yaşamını yitirenler için siyasi parti liderleri de taziye mesajları paylaştı.

6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma sebep olduğu illerden Şanlıurfa ile Adıyaman'da sel felaketi meydana geldi. Sel sularına kapılan 5 vatandaş yaşamını yitirirken 5 kişi de kayboldu. İlerleyen saatlerde ise can kaybı 11' yükseldi. Adıyaman'da bir kişi daha yaşamını kaybederken Şanlıurfa'da yaşamını yitirenlerin sayısı 9'a çıktı. Felaket üstüne felaket yaşayan illerde hayatını kaybeden vatandaşlar için siyasi parti liderleri de baş sağlığı diledi ve vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Adıyaman ve Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyor; bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız, kaybolan vatandaşlarımızın sağ salim bulunması için."

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ise "Milletimizin Başı Sağ Olsun" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Şanlıurfa ve Adıyaman'da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Rabbim ülkemizi milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin."

'SABIR VE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM'

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu da bir an önce kayıpların sağ salim bulunmasını temenni etti ve şunları söyledi:

"Şanlıurfa ve Adıyaman’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyor; kayıplarımızın bir an evvel sağ salim bulunmasını temenni ediyorum. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Can kayıplarının artması üzerine tekrar paylaşım yapan Karamollaoğlu, derin bir üzüntü duyduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"Sel felaketinde can kayıplarımızın arttığını derin bir üzüntüyle öğrendim. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Duamız, kayıplarımızın artmaması için... Yaralarımızı hep birlikte saracağız inşallah."

'ÜZÜLEREK TAKİP EDİYORUM'

DEVA Partisi lideri Ali Babacan da felaketi üzülerek takip ettiğini belirtti ve şunları söyledi:

"Şanlıurfa ve Adıyaman’da meydana gelen sel felaketi haberlerini üzülerek takip ediyorum. Etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN