Liderlerden Bursa'daki yangın için taziye mesajı: Can kaybetmek bu çağa da, bu topraklara da yakışmıyor

Liderlerden Bursa'daki yangın için taziye mesajı: Can kaybetmek bu çağa da, bu topraklara da yakışmıyor

Bursa’da Suriyeli anne ve 8 çocuğunun hayatını kaybettiği yangın sonrası siyasi parti liderleri baş sağlı mesajı yayınladı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan," Yokluk, yoksulluk yüzünden can kaybetmek bu çağa da bu topraklara da yakışmıyor." paylaşımında bulunurken Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ise," Aileye baş sağlığı dileğinde bulundu."

Bursa’da 8’i çocuk 9 kişinin hayatını kaybettiği yangın sonrası siyasi parti liderleri taziye mesajı yayınladı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan," Yokluk, yoksulluk yüzünden can kaybetmek bu çağa da bu topraklara da yakışmıyor." paylaşımında bulunarak:

"Bursa’da 8’i çocuk, 9 kişinin yaşadıkları evde yanarak hayatını kaybettiğini öğrendim. Yangın sobadan kaynaklanmış. Yokluk, yoksulluk yüzünden can kaybetmek bu çağa da bu topraklara da yakışmıyor. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin."

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise şu paylaşımda bulundu:

"Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 8 çocuk ile annelerinin sobadan çıkan yangın sonucu yanarak hayatlarını kaybettiklerini derin bir teessürle öğrendim. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN