Maçoğlu’ndan İmamoğlu’na destek ziyareti

Maçoğlu’ndan İmamoğlu’na destek ziyareti

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak cezası alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek ziyaretinde bulundu.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay hapis ile siyasi yasak cezası verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek için ziyaretler devam ediyor.

Sonra olarak Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu da bugün İmamoğlu'nu Sarıyer Emirgan Korusu'ndaki Beyaz Köşk'te bulunan çalışma ofisinde ziyaret etti.

Maçoğlu, karara sosyal medya hesabından “Ekrem İmamoğlu İstanbul halkının iradesidir. İstanbul halkı iradesine sahip çıkacaktır. Yanındayız” paylaşımı ile tepki göstermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN