Mahir Ünal'dan 'esas sorun işsizlik' diyen vatandaşa tepki: Milletin sesi değil

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın Adıyaman'da yaptığı konuşma esnasında 'Bakanım esas sorun işsizlik vallahi açım ben şu anda' tepkisi gösteren vatandaş kameralar karşısında açıklama yaptı. Mahir Ünal da Twitter'da yaptığı açıklamada "Bu ses milletin sesi değil" şeklinde konuştu. Vatandaş söz konusu tepkisini gösterdiğinde AK Partili yetkililer tarafından salondan çıkarılmıştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın katıldığı toplantıda bir vatandaş, "Kendim de Ak Partiliyim. Esas meselemiz işsizlik, vallahi açım şu anda" deyince salondan çıkarıldı. Ünal ise olaya ilişkin "Bu ses hakikatin ve milletin sesi değil" açıklaması yaptı.

mahirs.jpg

Ünal Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bu ses hakikatin ve milletin sesi değil. Çiftliği olan, bir kısmını devletin hibe desteği ile aldığı 100 koyunu varmış. Adıyaman belediyesinden de maddi destek almış bir vatandaşımız.Toplantı sonrası kendisini dinledim. Bu bilgileri o verdi.Hakikat kazanacak,siz kaybedeceksiniz." açıklaması yaptı.

VATANDAŞ KAMERALAR KARŞISINDA KONUŞTURULDU

Tepkisiyle Türkiye'nin gündemine oturan o vatandaş daha sonra kameralar önünde sıkıntılarını ve yaşadıklarını anlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (55)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
55 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN