Mahkemeden THK'ya ret: Kayyum yönetiminin talebi kabul edilmedi

Mahkemeden THK'ya ret: Kayyum yönetiminin talebi kabul edilmedi

Mahkeme, kayyumla yönetilen Türk Hava Kurumu'nun talebini reddetti. THK'nın 15 kentteki 44 mülkünün satışı mahkeme kararıyla tedbiren durduruldu.

Türk Hava Kurumu'nun 15 kentteki 44 mülkünün satışına izin verilmedi.

Mahkeme, Cenap Aşçı başkanlığındaki kayyum heyeti tarafından yönetilen THK'nın 4 Temmuz tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 15 kentteki 44 mülkün satış işlemlerini durdurdu.

MAHKEME KARARI İLE ENGELLENDİ

BirGün'ün haberine göre, mahkemenin kararı ile THK'nin Antalya, Burdur, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Aksaray ve Yalova’daki mesken, tarla, bağ, dükkan, büro ve depo gibi gayrimenkulleri satması engellenmiş oldu.

TEDBİREN DURDURULDU

Mahkeme kararında "Kayyım heyetinin Türk Hava Kurumu, THK Üniversitesi ve şirketler adına gayrimenkul ve menkul alıp satmasına izin ve yetki veren kararın tedbiren durdurulmasına, bu kararın da kayyım heyetine tebliğ edilmesine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN