Mahmut Tanal, Davutoğlu'na yapılana tepki gösterdi: Vefa sadece bir semt adıymış!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Meclis'in önünde açıklama yapacakken polis barikatıyla karşılaşan Ahmet Davutoğlu'nun yaşadığı olaya sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, TBMM Çankaya kapısı önünde siyaset-mafya-medya ilişkisine dair basın açıklaması yapacağını duyuran Gelecek Partisi lideri Davutoğlu polis barikatıyla karşılaşmış olmasına sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Çankaya kapısı önüne aracıyla gelen ve alana alınmayan Davutoğlu, aracını farklı bir noktaya bıraktıktan sonra alana yürüyerek gelerek açıklamasını yapmıştı. Davutoğlu'nun aracının alınmadığı alana, normal vatandaşın dahi park edebildiğini çektiği videoda dile getiren Tanal, konuya "Vefa sadece bir semt adıymış!" sözüyle tepki gösterdi.

"Nereden nereye!

Eski Başbakan, AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun bindiği araç, Meclis'in önündeki park alanına alınmadı.

Sivil araçlar rahatça bu alana girerken, Sn.
@Ahmet_Davutoglu
engellendi.

Talimat geldiği belli.

Çifte standart.

Vefa sadece bir semt adıymış!" sözleriyle Twitter hesabından paylaşım yapan Tanal, çektiği videoda da tepkisini dile getiriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN