Majör Ssw'den Türkiye'yi umutlandıran hamle! Soğuk hava için tarih verildi: Kışlıkları sakın kaldırmayın

Majör Ssw'den Türkiye'yi umutlandıran hamle! Soğuk hava için tarih verildi: Kışlıkları sakın kaldırmayın

Kış boyunca beklenilen müjde bugün itibariyle geldi. Kışlıkları kaldıranlar dolaplarından geri çıkaracak. Major Ssw, Türkiye'yi umutları yeniden yeşertti. Soğuk hava için tarih veren sektör kaynağı uyardı. İşte tüm detaylar...

Majör Ssw (Ani Startosfer Isınması), Türkiye'yi kış mevsimi için umutlandırdı. Soğuk hava için tarih veren meteoroloji kaynağı, kışlıkları kaldıranları uyardı. Yağışlar ve soğuk hava için tarih vererek paylaştı.

KURAKLIK FELAKETİ GÜNDEMDE

Kış mevsiminde sıcaklık rekorları kırılıyor. Türkiye, El Nino'nun etkisinden kurtulamazken, kış mevsiminde aldığı yağışlar beklentinin altında kaldı. Kritik bir süreçten geçen ülkemizde, şubat ayı da kar yağışsız kapatacak görünüyor. Yeraltı suları için kritik öneme sahip kar yağışları kuraklık felaketini yeniden gündeme taşıdı. Küresel ısınma ve iklim krizinin ardından yaşanan felaket için müjdeli haber bugün geldi.

ghni5xmxgaakn4r.png

O TARİHTE BAŞLAYACAK

Sosyal medya üzerinden hava tahminlerinde bulunan Meteoroloji Bey, tarih vererek müjdeyi duyurdu. Mart ayının ilk haftasında Majör Ssw (Ani Stratosfer Isınması) yaşanacağını işaret etti. Kutup girdabında zayıflamalar meydana gelerek, bu soğuklukların etkili olacağını paylaştı.

Orta ve güney enlemlere sarkacak soğuk hava dalgasının Mart ayının ikinci haftasında ülkemize girmesi bekleniyor. Soğuk hava dalgasının etkisiyle ülkemizde yağışlarında başlayabileceği tahminler arasında yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN