Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk gözyaşları içinde açıkladı: Belgesel yapmak istiyorum

Dilan Polar ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından gözlerin çevrildiği ve mal varlıklarına el konulan Eylül Öztürk, gözyaşları içinde takipçilerine açıklamalarda bulundu. Öztürk, olayın aklanmaktan çıktığını dile getirirken, "Bütün olaylar bittiğinde, bu sürecimi, hayatımın, kariyerimin nasıl bittiğini anlatan belgesel yapmak istiyorum. Bütün personellerim işsiz kaldı, koruyamadım onları" ifadelerini kullandı.

4 Kasım'da 'kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' gibi suçlardan tutuklana Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından gözler Dilan Polat'ın 'şampiyonlar ligi' notuyla paylaştığı fotoğraftaki kişilere çevrildi.

Fotoğraftaki fenomenlere başlatılan soruşturmalar doğrultusunda sosyal medyada en çok tepki çeken isimler ise ABD'de 10 ev aldığı bilinen Eylül Öztürk-Barış Kenan Özkan çifti oldu.

Olayların ardından gündemden düşmeyen Eylül Öztürk, sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Dün Instagram üzerinden paylaştığı hikayelerde Eylül Öztürk, ağlarken takipçilerine süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

'BELGESEL ÇEKECEĞİM'

"Olay aklanmaktan çıktı" ifadelerini kullanan Eylül Öztürk, kariyerinin nasıl bittiğini anlatan bir belgesel çekmek istediğini de dile getirdi.

"Öztürk, çok konuşulan paylaşımlarında, "Olay aklanmaktan çıktı. Ama kim bilir bu davalar kaç ay sürecek. Bu süreci umuyorum kazanırız. Umuyorum iflas etmeyiz. Benim hayatım emeklerim çöp oldu. Bütün olaylar bittiğinde, bu sürecimi, hayatımın, kariyerimin nasıl bittiğini anlatan belgesel yapmak istiyorum. Bütün personellerim işsiz kaldı, koruyamadım onları" şeklinde konuştu.

NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz gün ABD'de 10 evi nasıl aldığını anlatan Eylül Öztürk'ün açıklamaları sosyal medyada gündem konusu olmuştu. Öztürk, yaptığı paylaşımda, "Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin dolara Türkiye'de bir araba alırsın anca. Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum. Millet 10 tane malikanem var zannediyor. Yıllarca yemedim, içmedim biriktirdim ben tutumlu bir kadınım. Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane deyince millet bir şey var zannediyor. Amerika'da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul'da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu maalesef" ifadelerini kullanmıştı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen, Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı soruşturma kapsamında dava dosyasına sonradan eklenen ve "Şampiyonlar Ligi" adıyla paylaşılan fotoğraf karesinde bulunan 12 kişinin şirketine kayyum atandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen, 24 şüpheliden 16'sının tutuklandığı soruşturma devam ediyor. Bu kapsamda Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir, Yavuz Selim Korkut'un mal varlığı değerlerine el konuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN