Mansur Başkan’dan tam gaz! Keçiören, Akyurt, Gölbaşı… Ankara’da dönüşüm devam ediyor!

Mansur Başkan’dan tam gaz! Keçiören, Akyurt, Gölbaşı… Ankara’da dönüşüm devam ediyor!

Ankara'da büyük dönüşüm projesi hız kesmeden devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen projeler vatandaşın da yüzünü güldürüyor. Keçiören, Akyurt, Gölbaşı ve daha birçok ilçede hizmette sınır tanımıyorlar. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'nın pek çok farklı noktasında çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni projelere imza atarken Ankaralı vatandaşlarda yeni çalışmalarla sevinçten havalara uçuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarla vatandaşlara bilgi verilirken yeni detaylarda paylaşıldı. İşte tüm detaylar…

ANKARA ULAŞIMDA DÖNÜŞÜM SAĞLANIYOR

Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan Başkent Ankara'nın ulaşım sorununa çözümlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden geliyor. Seçim sürecinden önce başladığı faaliyetlerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'nın dört bir yanına cadde sokak demeden tek tek dönüştürüyor.

Keçiören, Akyurt, Haymana ve Gölbaşı'nda caddelerde yapılan asfalt serim çalışmalarını tamamlandığı belirtildi. Ankara'nın ulaşım sorununa çözüm olmak amacıyla taşın altına elini koyan Ankara Büyükşehir Belediyesi dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN